logo

Familie fotoshoot | Noord Brabant

Kopfoto Gezellige familie shoot in Noord Brabant

08 april 2018

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit! De Drunense Duinen in Noord Brabant voldeden weer prima als fotolocatie. Deze keer een gezin met grotere kinderen die elkaar erg goed konden hebben. Oh, en de vriend van de dochter was er ook bij maar die bleef soms braaf uit beeld. Gegrapt werd daarbij dat ze hem er dan niet af hoefden te knippen :-)

Tijdens de fotoshoot werd er op boomstammen gezeten, gestaan, geklommen er vanaf gesprongen en...er doorgezakt! Ondertussen hadden ze lol met elkaar. Ik bedenk mij nu dat ikzelf ook nog gebruik van een boom heb gemaakt om een foto van bovenaf te maken. We waren de bosrijke hoek ingedoken waar veel gevarieerde plekjes waren om te fotograferen. Het zonnetje scheen prachtig door de nog bladloze bomen maar werd door de takken mooi gefilterd. We sloten de shoot af in de zandrijke hoek waar de meeste bezoekers al vertrokken waren. De laatste gezamenlijke fotoshoot die ze hadden was 5 jaar geleden dus de jongens zuchtten met een lach dat ze er weer voor 5 jaar van af waren. Boys will be boys! Ik vond het erg leuk om hun te fotograferen en wens ze minstens 5 jaar kijkplezier met deze foto's!
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant
Gezellige familie shoot in Noord Brabant


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae | Joy en René

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Kopfoto Newborn shoot in Nistelrode bij Michaiah en Noah

Michaiah en Noah

Michaiah heeft net een broertje gekregen en de ouders wilden graag een newborn shoot van hun gezin! Nu heb ik Michaiah, toen ze zelf nog zo klein was, ook gefotografeerd dus natuurlijk superleuk om....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf Tilburg | Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Op naar Tilburg voor een zwangerschapsshoot want Linda, mijn schoonzusje, is hoogzwanger en wilde dit samen met Richard en haar zoontje Denzo vastleggen. Reden voor deze datum was dat ik haar ook....
lees verder →