logo

Newborn shoot Brabant | Baby Lars

Ouder kijken naar hun newborn baby die knus tussen hun in ligt

12 maart 2018

Kijk deze Brabantse nieuwkomer eens! Zijn naam is Lars en op de foto is hij nog geen twee weken oud. Naar een ritme in het leven wordt nog gezocht maar met dit ventje kan je volgens mij elk dagritme aan want hij weet je met zijn uitdrukkingen goed te vermaken. Zeker met dat eigenwijze mutsje op heb je verder niets meer nodig om verliefd te worden op hem!

Lars lag nog te slapen op zijn kamertje en ik ging met de ouders mee naar boven om hem te ontmoeten. Daar lag hij vredig in zijn bedje en liet schattige lachjes zien. Natuurlijk zijn dat nog geen echte lachjes maar het is altijd leuk om dit bij een baby te zien. Terwijl hij sliep heb ik foto's van hem in zijn bedje gemaakt. Hierbij gaf hij geen reactie op het geklik. Volgens de ouders konden we hem ook verleggen omdat hij niet snel wakker wordt. Deze kleine is nog geen twee weken oud maar papa en mama weten al dat het een diepe slaper is. We verhuizen naar de slaapkamer van de ouders waar ik hem op het grote bed fotografeer. Lars rekt zich een beetje uit en gaat weer door met slapen. Wat een dotje!

Beneden op de bank komt hij lekker bij zijn ouders zitten en voor mijn camera had ik een gelukkig jong gezinnetje! Het leven had opeens een andere draai gekregen, ook voor hun hond die opeens zijn aandacht moet verdelen ;-) Bij het wandelen vraagt hij zich wel af waarom zijn baasjes die bak op wielen meenemen; hij heeft totaal niet door dat daarin zijn kleine concurrent onder een warm dekentje ligt!

De fotoshoot verliep erg goed, we hebben zelfs de trouwringen om zijn teentjes gehad. Langzaam werd hij wakker en keek toen zijn ouders strak aan. Ongelooflijk dat hij dat al zo bewust deed. Maar toen vond hij dat er een tegenprestatie moest komen; drinken! Lieve Lars, dat had jij wel verdiend en dat kwartiertje eerder wordt door de vingers gezien.

Janet en Michiel, wat leuk om jullie zo met Lars te zien. Een prachtige product! Heel veel geluk samen!
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars
Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae | Joy en René

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna

Babyshoot bij baby Sanna

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse....
lees verder →

Verliefd stel in de Drunense duinen.

Amy & Roel

Amy en Roel gingen een geregistreerd partnerschap aan en wilden deze gebeurtenis gefotografeerd hebben. Hierbij vonden ze het tekenen van de akte een belangrijke gebeurtenis die mee gefotografeerd....
lees verder →