logo

Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot

Kopfoto Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot

13 februari 2018

Het werd weer tijd voor de 'Once a Year Shoot' van Nova! Ze wordt bijna 7 en zoveel keer heb ik haar ook gefotografeerd. Als baby thuis, als dreumes waarbij haar grote blauwe ogen net over het bloemenveldje konden kijken, bij haar opa en oma tussen de bloesem en we hebben er zelfs een gehad bij het verlaten Land van Ooit. Deze keer werd er weer voor de Loonse en Drunense Duinen gekozen.

Nova begon meteen honderduit te vertellen over de draak van papier-maché die ze bij de carnavalsoptocht in Den-Bosch had gezien. Ze is een stuk gegroeid en kijkt zelfverzekerd om zich heen terwijl ze mij ook nog even rillend laat weten dat mama haar niet de thermolegging heeft gegeven. Ja, het was koud hè Nova! De zon was nog maar net boven de bomen uitgekomen, de modder was nog taai bevroren en op het zand glinsterde de vorst als poedersuiker. Maar een moeder is altijd voorbereid en sloeg een grote sjaal om Nova heen. We liepen ons een beetje warm en genoten van het prachtige uitzicht dat we hadden op deze rustige zonnige winterdag.

De fotoshoot liet ik gewoon gebeuren; het werd een afwisseling van poseren en gewoon laten ontdekken. Elke hut gemaakt door takken werd door Nova gespot en moest even bezocht en gekeurd worden. Ze leidde ons naar mooie plekjes en zonnige opwarmpunten. Vrolijk rende ze over de heuvels, bezocht een konijnenhol, verzamelde dennenappels en aaide over het zachte mos. Ze had het fijn! Toen ze bij een stapel takken aankwam zag ze meteen dat ze daar een hut van kon bouwen, maar daar hingen ook mooie dennenappels en lagen ook mooie kleine takken. Er was zoveel! Ondertussen hadden we het redelijk warm gekregen, sleepte haar moeder met de mooiste tak en had Nova haar zakken vol met dennenappels. Ik heb genoten van je Nova, het was erg gezellig en ik merk dat je jezelf kan zijn terwijl ik foto's van je maak. Wat leuk om dit elk jaar te doen en de ontwikkelingen bij je te zien. Misschien weet jij voor volgend jaar een leuke plek die je mij wil laten zien, of waarvan je wil dat ik je daar fotografeer. Een fijne verjaardag!
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot
Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae | Joy en René

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Kopfoto Loveshoot in Kaatsheuvel Sabine en Dennis

Loveshoot Sabine & Dennis

Voor deze Loveshoot gingen wij naar de Loonse en Drunense duinen bij Kaatsheuvel. Sabine en Dennis trouwen dit jaar en ze wilden een loveshoot om alvast te wennen en misschien gaan ze een foto....
lees verder →

Kopfoto Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars

Baby Lars

Kijk deze Brabantse nieuwkomer eens! Zijn naam is Lars en op de foto is hij nog geen twee weken oud. Naar een ritme in het leven wordt nog gezocht maar met dit ventje kan je volgens mij elk dagritme....
lees verder →