logo

Zwangerschapsfotografie Noord Brabant

Kopfoto

27 januari 2018

Matthijs wordt grote broer! Mama's buik groeit goed en dit leuke moment wilden ze graag op de foto laten zetten. Zelf kwamen ze met het natuurgebied Surae; een wisselend landschap bij Dorst in Brabant. Super leuk natuurlijk omdat ik daar vaker ben geweest en nog lang niet ben uitgekeken in dit gebied. Matthijs was er ook al eerder geweest en wees ons de weg naar het hek en een omgevallen boom :-)

Het hek hadden we al snel gevonden en we liepen zo richting de omgevallen boom. Bij mooie plekjes stopten we even voor een paar foto's! Het was eind januari maar gelukkig niet te ijzig koud. Matthijs vertelde ondertussen wijze woorden en verwijderde takjes van de weg want dan kon iedereen er door. Eenmaal bij de boomstam aangekomen vond hij het niet nodig om daar op de foto te gaan. Begrijpelijk want dat was zijn doel ook helemaal niet; hij wilde hem laten zien en er langs heen lopen. Even later is hij op de foto geweest met de echo, heeft naar het hartje geluisterd met de stethoscoop en op een andere boomstronk gezeten. Met andere woorden vond hij het fotograferen prima en liet tussendoor zien dat hij goed kan sjouwen met takken. Nadien werd er warme chocomel voorgesteld maar hij koos voor appelsap met een lekkere koek! Wel verdiend voor deze kleine man die dadelijk grote broer is!


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Zwangerschapsshoot in Tilburg

Voor deze zwangerschapsshoot waren wij bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Linda en Richard (echte Tilburgers!) nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de....
lees verder →

Kop foto

Mila

Hoe leuk is dat, gemaild worden door een oud-bruidspaar van ons met de vraag of wij ook baby's fotograferen. Dat doen wij zeker! Natuurlijk was ik ook heel benieuwd naar het product van Mallory en....
lees verder →

Kop foto

Jayce

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn....
lees verder →