logo

Zwangerschapsfotografie Noord Brabant

Reportagefoto van gezin met zwangere moeder bij Surae in dorst

27 januari 2018

Matthijs wordt grote broer! Mama's buik groeit goed en dit leuke moment wilden ze graag op de foto laten zetten. Zelf kwamen ze met het natuurgebied Surae; een wisselend landschap bij Dorst in Brabant. Super leuk natuurlijk omdat ik daar vaker ben geweest en nog lang niet ben uitgekeken in dit gebied. Matthijs was er ook al eerder geweest en wees ons de weg naar het hek en een omgevallen boom :-)

Het hek hadden we al snel gevonden en we liepen zo richting de omgevallen boom. Bij mooie plekjes stopten we even voor een paar foto's! Het was eind januari maar gelukkig niet te ijzig koud. Matthijs vertelde ondertussen wijze woorden en verwijderde takjes van de weg want dan kon iedereen er door. Eenmaal bij de boomstam aangekomen vond hij het niet nodig om daar op de foto te gaan. Begrijpelijk want dat was zijn doel ook helemaal niet; hij wilde hem laten zien en er langs heen lopen. Even later is hij op de foto geweest met de echo, heeft naar het hartje geluisterd met de stethoscoop en op een andere boomstronk gezeten. Met andere woorden vond hij het fotograferen prima en liet tussendoor zien dat hij goed kan sjouwen met takken. Nadien werd er warme chocomel voorgesteld maar hij koos voor appelsap met een lekkere koek! Wel verdiend voor deze kleine man die dadelijk grote broer is!
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Jongetje loopt door de bossen
Portret van een jongetje
Jongetje met speelgoed stethoscoop op zwangerenbuik van vrouw
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Jongetje buiten in de armen van vrouw met echo in zijn handen
Portret van een jongetje op boomstam met echo in zijn hand
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Klein jongetje speelt in bos met tak
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Portret van een jongetje in het bos


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae | Joy en René

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf | Dorst | zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie Anne & Wessel

Voor deze foto opdracht waren wij fotograaf bij Surae in Dorst voor ontspannen zwangerschapsfotografie op locatie. Kijk Anne eens mooi zijn met haar zwangere buik! Dit stel is geen onbekende voor ons....
lees verder →

Kopfoto Newborn shoot in Nistelrode bij Michaiah en Noah

Michaiah en Noah

Michaiah heeft net een broertje gekregen en de ouders wilden graag een newborn shoot van hun gezin! Nu heb ik Michaiah, toen ze zelf nog zo klein was, ook gefotografeerd dus natuurlijk superleuk om....
lees verder →