logo

Lifestyle babyshoot | Geertruidenberg | Jayce

Kopfoto Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce

23 december 2017

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn moeder de zwangerschapsshoot om in een babyshoot. En zo werd er een afspraak gemaakt op die ene zondag toen het zo sneeuwde. het sneeuwde zo erg dat wij simpelweg de brug naar Geertruidenberg niet eens konden nemen zonder terug te glijden! Maar op 23 december was het een makkie en opende Selina de deur met op haar arm Jaycn die mij met een grote lach aankeek.

Selina en Robin zijn een bruidspaar van ons geweest en daarom extra leuk om hun kleine te zien. Jayce bleef maar naar mij lachen en ik dacht dat we op moesten schieten om zijn gezellige stemming op de foto te krijgen. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn! Het was geen gezellige stemming, het was gewoon Jayce! Deze knul is een echt lachebekje :-) Toen hij in zijn stoere outfit moest was er wel even een sippe blik want omkleden was niet zijn favoriete onderdeel. Maar daarna was het al weer snel gezellig genoeg voor hem. Heel tevreden kon hij rondkijken, uitbundig lachen en aandachtig in de lens kijken. Selina en Robin, ik werd helemaal vrolijk van jullie Jayce tijdens het bewerken van de foto's. Wat een heerlijk ventje hebben jullie. Veel geluk samen!
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce
Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Lifestyle fotograaf in Nistelrode bij Michaiah en Noah

Michaiah en Noah

Michaiah heeft er een broertje bijgekregen! Nu heb ik Michaiah, toen ze zelf nog zo klein was, ook gefotografeerd dus natuurlijk superleuk om haar samen met de nieuwe aanwinst weer te zien. Noah is....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf Waalwijk | Nova | Once a Year Shoot

Nova | Once a Year Shoot

Het werd weer tijd voor de 'Once a Year Shoot' van Nova! Ze wordt bijna 7 en zoveel keer heb ik haar ook gefotografeerd. Als baby thuis, als dreumes waarbij haar grote blauwe ogen net over het....
lees verder →

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae | Joy en René

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →