logo

Lifestyle babyshoot | Geertruidenberg | Jayce

Kopfoto

23 december 2017

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn moeder de zwangerschapsshoot om in een babyshoot. En zo werd er een afspraak gemaakt op die ene zondag toen het zo sneeuwde. het sneeuwde zo erg dat wij simpelweg de brug naar Geertruidenberg niet eens konden nemen zonder terug te glijden! Maar op 23 december was het een makkie en opende Selina de deur met op haar arm Jaycn die mij met een grote lach aankeek.

Selina en Robin zijn een bruidspaar van ons geweest en daarom extra leuk om hun kleine te zien. Jayce bleef maar naar mij lachen en ik dacht dat we op moesten schieten om zijn gezellige stemming op de foto te krijgen. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn! Het was geen gezellige stemming, het was gewoon Jayce! Deze knul is een echt lachebekje :-) Toen hij in zijn stoere outfit moest was er wel even een sippe blik want omkleden was niet zijn favoriete onderdeel. Maar daarna was het al weer snel gezellig genoeg voor hem. Heel tevreden kon hij rondkijken, uitbundig lachen en aandachtig in de lens kijken. Selina en Robin, ik werd helemaal vrolijk van jullie Jayce tijdens het bewerken van de foto's. Wat een heerlijk ventje hebben jullie. Veel geluk samen!


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Kop foto

Michaiah en Noah

Michaiah heeft er een broertje bijgekregen! Nu heb ik Michaiah, toen ze zelf nog zo klein was, ook gefotografeerd dus natuurlijk superleuk om haar samen met de nieuwe aanwinst weer te zien. Noah is....
lees verder →

Kop foto

Portretfotograaf Waalwijk

Voor deze fotoshoot zijn we naar de Loonse en Drunense Duinen gereden. De zon liet haar beste kant zien en de bomen begonnen zich al duidelijk te verkleuren. Met een bolderkar vol spullen liepen we....
lees verder →