logo

Familieshoot | Tramkade in Den Bosch

Kopfoto Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriƫle plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Fotograaf Kaatsheuvel in Bosrijk

Familieshoot in Bosrijk

Vakantiepark Bosrijk van de Efteling in Kaatsheuvel ligt bij mij in de buurt en ik kom er erg graag. Superleuk dat deze familie deze locatie heeft gekozen voor hun fotoshoot. Opa en oma zijn dit jaar....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna

Babyshoot bij baby Sanna

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse....
lees verder →

Kopfoto Fotograaf | Dorst | zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie Anne & Wessel

Voor deze foto opdracht waren wij bij Surae in Dorst. Kijk Anne eens mooi zijn met haar zwangere buik! Dit stel is geen onbekende voor ons omdat wij hun grote dag mochten fotograferen. Toen we hun....
lees verder →