logo

Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch

Gezinsfoto met twee jongens.

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriële plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Gezinsfoto bij de Tramkade in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
Fotoshoot van een gezin met twee jongens.
Reportagefoto van man en vrouw bij  DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Gezinsfoto bij  DaSilva bij de Tramkade
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Man en vrouw bij tegenlicht bij de lampen van DaSilva in Den Bosch.
Reportage foto van twee broers bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familie drinkt chocomel bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Loveshoot in Dorst bij Surae

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →

Love shoot met hond.

Michelle & Raymond

Michelle en Raymond namen hun hond Flynn mee naar hun loveshoot. Dus dat betekend dat we nog een fotomodel erbij hebben :-) Gezellig! We hadden die ochtend om 9 uur afgesproken bij natuurgebied Surae....
lees verder →

Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Marit & Patrick

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel....
lees verder →