logo

Familieshoot | Tramkade in Den Bosch

Kopfoto

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriƫle plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Nicole & Pim

1 van onze favoriete bruidsparen Nicole en Pim namen een tijdje geleden contact met ons op met heel leuk nieuws: Nicole is in blijde verwachting! Of wij tijd en zin hadden om een zwangerschapsshoot te....
lees verder →

Kop foto

Zwangerschapsshoot in Tilburg

Voor deze zwangerschapsshoot waren wij bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Linda en Richard (echte Tilburgers!) nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de....
lees verder →

Kop foto

Portretfotograaf Waalwijk

Voor deze fotoshoot zijn we naar de Loonse en Drunense Duinen gereden. De zon liet haar beste kant zien en de bomen begonnen zich al duidelijk te verkleuren. Met een bolderkar vol spullen liepen we....
lees verder →