Portret van drie lieve kinderen, jongen en meisje kussen elkaar.

Portretfotograaf uit Waalwijk

01 oktober 2017
Als portretfotograaf uit Waalwijk kom ik ook vaak in de Loonse en Drunense Duinen. Zo ook deze dag, de zon liet haar beste kant zien en de bomen begonnen zich al duidelijk te verkleuren. Met een bolderkar vol spullen liepen we naar een mooie plek waar we ons konden settelen. Voor mijn camera had ik Lynn met haar broertje Levi en hun nichtje Alina die met haar leeftijd er mooi tussenin zit. Wat een heerlijk stel!


Om wat bij te komen werd er eerst even wat gedronken, maar al snel kwam de energie terug. De moeder van Alina was nog bang dat ze niet mee zou werken omdat ze die ochtend overal "nee" tegen had gezegd. Kinderen, ze blijven onvoorspelbaar! Alina had er super veel zin in en kon alleen maar lief lachen. Oh, en die Lynn en Levi, wat waren die zoet voor elkaar. Het werd een gezellige fotoshoot waarbij er werd gerend, gegooid, gelopen en gekust :-) De foto's zijn voor de opa's en oma's, wat zullen die trots zijn op hun kinderen en kleinkinderen!
3 kinderen lopen samen de heuvel af.Fotoshoot met drie kinderen.Familiefoto in de Drunense Duinen.Fotoshoot in de duinenReportage van 3 kinderen in de duinen.Familiefoto van twee jonge gezinnen in de Drunense Duinen.Portretfotograaf uit WaalwijkGezinsfoto in de duinen.Portretfotograaf uit WaalwijkTwee meisjes rennen een zandheuvel af.Portretfotograaf uit WaalwijkMeisje rent zandheuvel af.Meisje bij ouders geeft mama een kusje.Broer zus foto.Papa gooit dochter de lucht inReportage van broer en zus.Portretfotograaf uit Waalwijk
319

Bekijk ook eens mijn andere blogjes