logo

Portretfotograaf Waalwijk

Kopfoto Portretfotograaf uit Waalwijk

01 oktober 2017

Voor deze fotoshoot zijn we naar de Loonse en Drunense Duinen gereden. De zon liet haar beste kant zien en de bomen begonnen zich al duidelijk te verkleuren. Met een bolderkar vol spullen liepen we naar een mooie plek waar we ons konden settelen. Voor mijn camera had ik Lynn met haar broertje Levi en hun nichtje Alina die met haar leeftijd er mooi tussenin zit. Wat een heerlijk stel!

Om wat bij te komen werd er eerst even wat gedronken, maar al snel kwam de energie terug. De moeder van Alina was nog bang dat ze niet mee zou werken omdat ze die ochtend overal "nee" tegen had gezegd. Kinderen, ze blijven onvoorspelbaar! Alina had er super veel zin in en kon alleen maar lief lachen. Oh, en die Lynn en Levi, wat waren die zoet voor elkaar. Het werd een gezellige fotoshoot waarbij er werd gerend, gegooid, gelopen en gekust :-) De foto's zijn voor de opa's en oma's, wat zullen die trots zijn op hun kinderen en kleinkinderen!
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk
Portretfotograaf uit Waalwijk


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Fotograaf | Dongen | baby Katrien

Baby Katrien

Waaaaauw, wat een prachtige boomgaard hebben Sabine en Jac! Een perfecte locatie voor een familieshoot, zeker bij een mooie avondzon! Voeg daar nog een lieve dochter genaamd Katrien bij met haar....
lees verder →

Kopfoto Loveshoot bij Strijp-S in Eindhoven

Rianne & Bart

Rianne en Bart gaan in september trouwen in Zuid-Limburg op een landelijke locatie. Om vast aan de camera te wennen boekten ze bij ons een loveshoot en dan wel in een geheel andere setting, namelijk....
lees verder →

Kopfoto Newborn Babyshoot in Brabant bij baby Lars

Baby Lars

Kijk deze Brabantse nieuwkomer eens! Zijn naam is Lars en op de foto is hij nog geen twee weken oud. Naar een ritme in het leven wordt nog gezocht maar met dit ventje kan je volgens mij elk dagritme....
lees verder →