logo

Portretfotograaf uit Waalwijk

Portret van drie lieve kinderen, jongen en meisje kussen elkaar.

01 oktober 2017

Als portretfotograaf uit Waalwijk kom ik ook vaak in de Loonse en Drunense Duinen. Zo ook deze dag, de zon liet haar beste kant zien en de bomen begonnen zich al duidelijk te verkleuren. Met een bolderkar vol spullen liepen we naar een mooie plek waar we ons konden settelen. Voor mijn camera had ik Lynn met haar broertje Levi en hun nichtje Alina die met haar leeftijd er mooi tussenin zit. Wat een heerlijk stel!

Om wat bij te komen werd er eerst even wat gedronken, maar al snel kwam de energie terug. De moeder van Alina was nog bang dat ze niet mee zou werken omdat ze die ochtend overal "nee" tegen had gezegd. Kinderen, ze blijven onvoorspelbaar! Alina had er super veel zin in en kon alleen maar lief lachen. Oh, en die Lynn en Levi, wat waren die zoet voor elkaar. Het werd een gezellige fotoshoot waarbij er werd gerend, gegooid, gelopen en gekust :-) De foto's zijn voor de opa's en oma's, wat zullen die trots zijn op hun kinderen en kleinkinderen!
3 kinderen lopen samen de heuvel af.
Fotoshoot met drie kinderen.
Familiefoto in de Drunense Duinen.
Fotoshoot in de duinen
Reportage van 3 kinderen in de duinen.
Familiefoto van twee jonge gezinnen in de Drunense Duinen.
Portretfotograaf uit Waalwijk
Gezinsfoto in de duinen.
Portretfotograaf uit Waalwijk
Twee meisjes rennen een zandheuvel af.
Portretfotograaf uit Waalwijk
Meisje rent zandheuvel af.
Meisje bij ouders geeft mama een kusje.
Broer zus foto.
Papa gooit dochter de lucht in
Reportage van broer en zus.
Portretfotograaf uit Waalwijk


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Fotograaf Efteling bij Bosrijk

Natuurlijk een super idee om een fotograaf te boeken als jullie als familie samen een paar dagen naar de Efteling gaan! Families zijn vaak samen met verjaardagen, Pasen en Kerst maar dat zijn niet de....
lees verder →

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger.....
lees verder →

Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle en haar vriendinnen

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was....
lees verder →