logo

Babyshoot bij baby Sanna

Kopfoto

04 augustus 2017

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse ouders voor de lens. Hun hond Frey (misschien bekend als de hond met trouwring op zijn neus voor de mensen die ons showalbum hebben gezien) lag languit in zijn mand. Zo lag hun nieuwe spruit ook in de armen van opa die net op bezoek was.

Toen we naar boven gingen wilde de hond graag bij de gezelligheid zijn en dacht even dat het kleedje dat werd neergelegd voor hem bedoeld was. Sorry Frey, tijden zijn veranderd. Sanna werd op het kleedje gelegd en sliep na wat rekken en strekken meteen door. Na wat foto's werd het tijd voor wat afwisseling en verhuisden we naar haar gezellige minty kamer. Natuurlijk kwam Frey ook even kijken :-)
Sanna kreeg haar voeding en werd daarna langzaam wakker. Papa en mama knuffelde lekker met haar terwijl ik foto's van ze maakte. Het ging die twee erg goed af, leuk om ze nu als ouders te zien. Sanna, ik wens jou een fijn onbezorgd leven. Mint, de themakleur van de bruiloft van je ouders, kleurt mooi bij je ogen! Oh, en bij de bewerkte foto's zitten nog schattige huilfoto's, die komen op jouw bruiloft misschien nog naar boven voor het versterken van een ABC-tje :-) Liefs, Hiske


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Loveshoot Sabine & Dennis

Voor deze Loveshoot gingen wij naar de Loonse en Drunense duinen bij Kaatsheuvel. Sabine en Dennis trouwen dit jaar en ze wilden een loveshoot om alvast te wennen en misschien gaan ze een foto....
lees verder →

Kop foto

Nicole & Pim

1 van onze favoriete bruidsparen Nicole en Pim namen een tijdje geleden contact met ons op met heel leuk nieuws: Nicole is in blijde verwachting! Of wij tijd en zin hadden om een zwangerschapsshoot te....
lees verder →

Kop foto

Joy & René

Meet Joy & René! Gek op elkaar en trouwen volgend jaar in mei. Deze dag mogen wij vastleggen en om alvast aan elkaar te wennen wilden ze graag een loveshoot. Helemaal leuk natuurlijk want voor ons is....
lees verder →