logo

Babyshoot bij baby Sanna

Kopfoto Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna

04 augustus 2017

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse ouders voor de lens. Hun hond Frey (misschien bekend als de hond met trouwring op zijn neus voor de mensen die ons showalbum hebben gezien) lag languit in zijn mand. Zo lag hun nieuwe spruit ook in de armen van opa die net op bezoek was.

Toen we naar boven gingen wilde de hond graag bij de gezelligheid zijn en dacht even dat het kleedje dat werd neergelegd voor hem bedoeld was. Sorry Frey, tijden zijn veranderd. Sanna werd op het kleedje gelegd en sliep na wat rekken en strekken meteen door. Na wat foto's werd het tijd voor wat afwisseling en verhuisden we naar haar gezellige minty kamer. Natuurlijk kwam Frey ook even kijken :-)
Sanna kreeg haar voeding en werd daarna langzaam wakker. Papa en mama knuffelde lekker met haar terwijl ik foto's van ze maakte. Het ging die twee erg goed af, leuk om ze nu als ouders te zien. Sanna, ik wens jou een fijn onbezorgd leven. Mint, de themakleur van de bruiloft van je ouders, kleurt mooi bij je ogen! Oh, en bij de bewerkte foto's zitten nog schattige huilfoto's, die komen op jouw bruiloft misschien nog naar boven voor het versterken van een ABC-tje :-) Liefs, Hiske
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna
Fotograaf in Swifterbant | babyshoot | Sanna


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Fotograaf Kaatsheuvel in Bosrijk

Familieshoot in Bosrijk

Vakantiepark Bosrijk van de Efteling in Kaatsheuvel ligt bij mij in de buurt en ik kom er erg graag. Superleuk dat deze familie deze locatie heeft gekozen voor hun fotoshoot. Opa en oma zijn dit jaar....
lees verder →

Kopfoto Lifestyle babyshoot Geertruidenberg Jayce

Jayce

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn....
lees verder →

Kopfoto Familieshoot bij De Tramkade | Den-Bosch | DaSilva

Tramkade in Den Bosch

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriƫle plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast....
lees verder →