logo

Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot

Kopfoto Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot

Baby Sanna

04 augustus 2017

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse ouders voor de lens. Hun hond Frey (misschien bekend als de hond met trouwring op zijn neus voor de mensen die ons showalbum hebben gezien) lag languit in zijn mand. Zo lag hun nieuwe spruit ook in de armen van opa die net op bezoek was.

Toen we naar boven gingen wilde de hond graag bij de gezelligheid zijn en dacht even dat het kleedje dat werd neergelegd voor hem bedoeld was. Sorry Frey, tijden zijn veranderd. Sanna werd op het kleedje gelegd en sliep na wat rekken en strekken meteen door. Na wat foto's werd het tijd voor wat afwisseling en verhuisden we naar haar gezellige minty kamer. Natuurlijk kwam Frey ook even kijken :-)
Sanna kreeg haar voeding en werd daarna langzaam wakker. Papa en mama knuffelde lekker met haar terwijl ik foto's van ze maakte. Het ging die twee erg goed af, leuk om ze nu als ouders te zien. Sanna, ik wens jou een fijn onbezorgd leven. Mint, de themakleur van de bruiloft van je ouders, kleurt mooi bij je ogen! Oh, en bij de bewerkte foto's zitten nog schattige huilfoto's, die komen op jouw bruiloft misschien nog naar boven voor het versterken van een ABC-tje :-) Liefs, Hiske
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Fotograaf in Heusden voor een familie fotoshoot

Denzo en Livai

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De....
lees verder →

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger.....
lees verder →

Meisje rent bij herfstzon door de Drunense Duinen

Nova

Het werd weer tijd voor de 'Once a Year Shoot' van Nova! Ze wordt bijna 7 en zoveel keer heb ik haar ook gefotografeerd. Als baby thuis, als dreumes waarbij haar grote blauwe ogen net over het....
lees verder →