logo

Newborn fotografie in Tilburg | Livai

Kopfoto

26 juni 2017

Ik heb een vervolg op de zwangerschapshoot van een paar weken geleden, want Linda en Richard zijn vader en moeder geworden van Livai! Denzo heeft dus een broertje gekregen. Op de foto die ik als eerst te zien kreeg vond ik hem op Denzo lijken maar in 'real life' is dat niet helemaal waar.

Ook is zijn karakter als kleine spuit anders dan die van zijn grote broer. Denzo was bewegelijker en nieuwsgierig, Livai is erg rustig en neemt het ervan om nog lekker te ontspannen nu dat nog kan in het mensenleven. Toen ik langskwam om foto's te maken had hij al twee nachten doorgeslapen! Linda wist dat ze dat niet voor lief moest nemen maar voelde zich goed uitgerust door deze onverwachte doorslaap nachten.

Denzo en Livai hadden beide een lief shirtje aan met 'hermanos' erop gedrukt. En zo gaan ze ook met elkaar om. Denzo door veel kusjes en knuffels te geven aan zijn broertje, Livai door het accepteren dat zijn broer soms om hem heen springt en geluid maakt. Livai slaapt er vredig doorheen of kijkt een beetje rond.

Tijdens de zwangerschap grapte Linda vaak over hoe het zou gaan om beide op de foto te krijgen. Mijn ervaring is ook dat het een hele klus kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Voor de fotoshoot kreeg ik van Linda foto's doorgestuurd waarop Denzo bij Livai ligt. Zal hij het echt gaan doen? Ja, hij deed het echt! Hij gaf kusjes op het hoofd bij de silhouet-foto, kwam naast Livai liggen op bed en daarna tussen papa en mama in voor de gezinsfoto. En dit alles zonder spekje(s) als beloning ;-)

Nee, aan het eind kreeg iedereen een koekje omdat we het allemaal goed gedaan hadden, Livai, dat koekje hou jij nog tegoed!


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Familieshoot in Bosrijk

Vakantiepark Bosrijk van de Efteling in Kaatsheuvel ligt bij mij in de buurt en ik kom er erg graag. Superleuk dat deze familie deze locatie heeft gekozen voor hun fotoshoot. Opa en oma zijn dit jaar....
lees verder →

Kop foto

Jayce

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn....
lees verder →

Kop foto

Rianne & Bart

Rianne en Bart gaan in september trouwen in Zuid-Limburg op een landelijke locatie. Om vast aan de camera te wennen boekten ze bij ons een loveshoot en dan wel in een geheel andere setting, namelijk....
lees verder →