logo

Newborn fotografie in Tilburg

Kopfoto Newborn fotografie in Tilburg

Livai

26 juni 2017

Ik heb een vervolg op de zwangerschapshoot van een paar weken geleden, want Linda en Richard zijn vader en moeder geworden van Livai! Denzo heeft dus een broertje gekregen. Op de foto die ik als eerst te zien kreeg vond ik hem op Denzo lijken maar in 'real life' is dat niet helemaal waar.

Ook is zijn karakter als kleine spuit anders dan die van zijn grote broer. Denzo was bewegelijker en nieuwsgierig, Livai is erg rustig en neemt het ervan om nog lekker te ontspannen nu dat nog kan in het mensenleven. Toen ik langskwam om foto's te maken had hij al twee nachten doorgeslapen! Linda wist dat ze dat niet voor lief moest nemen maar voelde zich goed uitgerust door deze onverwachte doorslaap nachten.

Denzo en Livai hadden beide een lief shirtje aan met 'hermanos' erop gedrukt. En zo gaan ze ook met elkaar om. Denzo door veel kusjes en knuffels te geven aan zijn broertje, Livai door het accepteren dat zijn broer soms om hem heen springt en geluid maakt. Livai slaapt er vredig doorheen of kijkt een beetje rond.

Tijdens de zwangerschap grapte Linda vaak over hoe het zou gaan om beide op de foto te krijgen. Mijn ervaring is ook dat het een hele klus kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Voor de fotoshoot kreeg ik van Linda foto's doorgestuurd waarop Denzo bij Livai ligt. Zal hij het echt gaan doen? Ja, hij deed het echt! Hij gaf kusjes op het hoofd bij de silhouet-foto, kwam naast Livai liggen op bed en daarna tussen papa en mama in voor de gezinsfoto. En dit alles zonder spekje(s) als beloning ;-)

Nee, aan het eind kreeg iedereen een koekje omdat we het allemaal goed gedaan hadden, Livai, dat koekje hou jij nog tegoed!
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Love this Loveshoot in de Drunense Duinen

Ilse & Mark

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat....
lees verder →

Reportagefoto van gezin met zwangere moeder bij Surae in dorst

Matthijs wordt grote broer! Mama's buik groeit goed en dit leuke moment wilden ze graag op de foto laten zetten. Zelf kwamen ze met het natuurgebied Surae; een wisselend landschap bij Dorst in Brabant....
lees verder →

Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie Santegoeds

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee....
lees verder →